Kalite Güven Hızlı Hizmet Doruk Sulama ve Bahçe Dünyasında

Doruk Sulama ve Bahçe Dünyasında Her zamanki üstün kalite, güven ve Hızlı hizmetle siz değerli müşterilerimize hizmet vermekteyiz.

İhtiyacınız olan tüm bahçe ve sulama malzemelerini firmamızdan temin edebilirsiniz.

Her zamanki güler yüzümüz, geniş ürün yelpazemiz ve kalitemizle siz değerli müşterilerimize hizmet vermekten kıvanç duyuyoruz.

Doruk Sulama ve Bahçe Dünyasında Kalite Güven Hızlı Hizmet bir ayrıcalık değildir.

DORUK Sulama ve Bahçe Dünyası, İstanbul ve çevresine sulama konusunda teknik projeler hazırlama ve uygulama işleri başta olmak üzere, tüm peyzaj firmalarına ve müşterilerine bahçe ve zirai malzemeleri ( Çim tohumu, gübre, ilaç) ve ekipman ( çim makineları, budama alet ve makineları, her türlü bahçe ve sulama ekipmanları) gibi çok geniş alanda ürün ve hizmet sağlayan bir firmadır.

Yıllardır müşterilerine en iyiyi sunan DORUK Sulama ve Bahçe Dünyası , sizlere daha yakın olmak ve daha etkin iletişim kurarak, müşteri memnuniyetini arttırmak için internet ortamında da siz değerli müşterileri için yerini almış bulunmaktadır. Firmamızı daha yakından tanımak isterseniz hakkımızda linkinden daha detaylı bilgi edinebilirsiniz. Ürün ve hizmetlerimiz hakkında bilgi almak isterseniz ilgili linkleri kullanabilirsiniz. Referanslar linkinden değerli müşterilerimizden bazılarını görebilirsiniz. İrtibat ve ulaşım bilgilerine ulaşmak ve de hızlı mesaj göndermek için iletişim sayfasını, sipariş vermek veya fiyat teklifi almak için mesaj formunu kullanabilirsiniz.

Ürünlerimiz

Satış ve pazarlamasını yaptığımız bahçe malzemelerinden bazıları

Bahçenizde ihtiyaç duyduğunuz  ilaçlama pompaları, hortumlar, makaslar, testereler, spreyler.... kısacası tüm bahçe el aleti ve makine ihtiyaçlarınızı Doruk Sulama ve Bahçe Dünyası Mağazamızdan Hızlı ve Ekonomik bir şekilde karşılayabilirsiniz.

Peyzaj malzeme ihtiyaçları için Doruk Bahçe Dünyası

Hakkımızda Neler Söylediler

"Doruk sulama ile tanışıncaya kadar bahçe yapımı ve bakımı beni korkutuyordu. Elektronik sektöründe çalışan birisi olarak boş zamanlarımda bahçeme vakit ayırmaktan mutluyum ve bunu Doruk Sulamaya borçluyum."
Mustafa Açıkalın
Elektronik Mühendisi
"Dinlenmek ve huzur benim vazgeçilmezim. Bahçemde huzurla dinlenip vakit geçirebiliyorsam bu Doruk Sulamanın bilgili ve özverili yöneticileri sayesindedir. Teşekkürler."
Aysel Bilgin
Modacı
"Bahçe malzemeleri denince aklıma ilk olarak Doruk Sulama gelir. Tüm ihtiyaçlarıma uygun fiyatla hızlı ve kaliteli çözümler sunan Pirağa Bey ile uzun yıllar çalışmayı umut ediyorum."
Tunç Özgenç
Sanayici

İletişim

DORUK Sulama Sistemleri Ziraat İnşaat San. Tic. Ltd. Şti.

 İstoç Ticaret Merkezi 14. Ada No.32

Bağcılar /İstanbul /Türkiye

TEL: 0 (212) 659 00 28

FAX: 0 (212) 659 17 28